Telefonisch reserveren
0515-559353

Us Untwyk

Jeugdzeilschool Us Untwyk is sinds 1998 dé specialist in het organiseren van zeilkampen voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar. Onze kleinschalige, ongedwongen benadering zorgt ervoor dat kinderen veel aandacht krijgen en op een speelse wijze leren zeilen in 16 kwadraten en laser pico’s.

Zeilkamp

Wij bieden gedurende de zomervakantie 8 zeilkampen van elk één week. Het zeilkamp is op basis van all inclusive. Dit betekent dat alle overnachtingen, eten en drinken, zeillessen en activiteiten zijn inbegrepen in de prijs.

Samen met ons team van instructeurs en begeleiders zorgen wij overdag voor een afwisselend, uniek programma. Zo zijn er naast zeillessen óók diverse andere activiteiten. Op vrijdag gaan we bijvoorbeeld waterskiën bij Waterskibaan Sneek. En is waterskiën niet de favoriet dan mag er ook op een grote band stuiterend over het water gesport worden. Maar naast het waterskiën op de vrijdag wordt er elke avond een ander avondprogramma georganiseerd. Kennismakingsspelen, kampvuur, goochelshow, disco, bingo, armbandjes knopen, theorie, touwtrekken en nog veel meer waardoor de kinderen het echte vakantiegevoel beleven. Vervelen is er niet bij. Maar ondanks alle activiteiten gaat om 22.00 het licht uit en wordt er geslapen. Want na al die jaren zeilschool ervaring (sinds 1998) is dat wat we geleerd hebben. Hoe beter de kinderen `s nachts slapen hoe leuker ze het overdag vinden.

Accommodatie

Onze stolpboerderij heeft een capaciteit van maximaal 36 kids per week. Hierdoor is er voor elk kind voldoende aandacht. Wij zorgen altijd voor voldoende begeleiding en instructeurs zodat we het overzicht kunnen bewaren en de veiligheid van uw kind gewaarborgd is.

Op deze website vindt u alle informatie rondom het zeilkamp en kunt u indien gewenst direct een reservering voor zomervakantie 2018 doen.

Met vriendelijke groet,

Jelle & Cornanda