Telefonisch reserveren
0515-559353

Schoolkamp in Friesland

Als u op zoek bent naar een spetterende locatie voor uw schoolkamp in Friesland dan zit u bij Zeilschool Us Untwyk gebeiteld. Onze zeilschool is gelegen onder de rook van Sneek op slechts 5 minuten varen van het Sneekermeer.

Beste locatie voor een schoolkamp in Friesland

Gelegen aan de Zuidenstervaart in Uitwellingerga-Zuid, de ideale locatie voor een schoolreisje. Zeilschool Us Untwyk is niet een standaard groepsaccommodatie maar heeft een geheel eigen karakter en gezicht. Vanaf het terras achter de boerderij is er een vrij uitzicht van tientallen kilometers over de landerijen, het Sneekermeer en het natuurgebied eromheen. Een mooiere plek voor uw schoolkamp is haast niet denkbaar. Accommodatie & Historie

Op schoolkamp in Friesland zeilen, varen en meer.

Overdag het water op met sloep, zeilboot of om te waterskiën en ‘s avonds een afwisselend avondprogramma dagindeling dat van alles kan zijn:

  • Dropping
  • Fierljeppen
  • Film op de beamer
  • Disco
  • Bonte avond
  • Kampvuur
  • Goochelshow
  • Prijzen bingo

Vanuit Us Untwyk zijn er mooie zeil dagtochtjes te maken. We kunnen naar Sneek, Langweer of Joure zeilen. Hebben de kinderen zakgeld mee dan vinden ze het leuk om even naar de supermarkt of de snackbar te gaan. Ook kunnen we het dorpje links laten liggen en met frisbee en voetbal naar een strandje zeilen. Met eigen drinken en lunchpakketje maak je er met z’n allen een geweldige middag van.

Opvallend is dat er bij ons altijd maar één school tegelijk op bezoek komt. Hoe klein de groep ook is er zijn nooit twee scholen tegelijk bij ons op kamp. Er is al een schoolkamp mogelijk vanaf 8 leerlingen, vaak is dat een groep 8 schoolreis. Dag kampen zijn mogelijk tot ca. 100 deelnemers. De maximale groepsgrote voor meerdaagse kampen zijn ca. 50 leerlingen. Schoolkampen

Beschikbaarheid, prijs en mogelijkheden voor een schoolkamp in Friesland

De prijs varieert van de opties de gekozen worden. Een middag waterskiën of een middag naar het strandje van Langweer maakt natuurlijk wel een verschil. Er is al een schoolkamp mogelijk vanaf 200 euro.

Voor de mogelijkheden die wij uw school kunnen bieden kunt u een e-mail te sturen naar Jelle, jelle@zeilkamp.nl of bellen naar 0515-559353. Wij horen graag!