Telefonisch reserveren
0515-559353

Veelgestelde vragen

Onderstaand de meest gestelde vragen. Heeft u een andere vraag of wilt u ons toch gewoon even spreken. Graag!

Mijn kind heeft nog nooit gezeild, is dit een probleem?

Dit is geen enkel probleem. Ongeveer de helft van de kinderen heeft nog nooit gezeild. Iedereen komt om te leren en om plezier met elkaar te maken. Uiteraard passen wij het programma op het niveau van uw kind aan.

Komen kinderen alleen of nemen zij een vriendje of vriendinnetje mee?

De ene week is de andere niet, maar over het algemeen komt de helft van de kinderen alleen en neemt de andere helft een vriendje of vriendinnetje mee. De ervaring leert dat nieuwe vriendjes maken heel snel gaat! Op zondagmiddag direct een stukje zeilen helpt en na het warm eten hebben we al heel snel de kennismakingsspelletjes. Het blijft natuurlijk spannend met misschien wel kriebels in de buik. Maar vaak zijn die eenmaal op de zeilboot al verdwenen.

Wat moeten ze meenemen?

Twee handdoeken, toiletspullen en zonnecrème. Warme, zomer en zwemkleren. Slaapzak en kussensloop. Regenkleding. Mocht u geen regenkleding hebben dan is er bij ons kosteloos genoeg te leen.

Hoe is de leeftijdverdeling?

Elk zeilkamp heeft deelnemende kinderen tussen de 8 en max. 15 jaar. De helft van de kinderen is rond de 12 jaar oud. Sommige kinderen zijn iets ouder, de anderen iets jonger. De jongste kinderen die het Optimisten kamp doen slapen apart en gaan wat eerder slapen.

Wat is er allemaal bij de prijs inbegrepen?

Het zeilkamp is op basis van All-Inclusive. Dit betekent dat echt alles is inbegrepen en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Bekijk prijzen en beschikbaarheid.

Hoe is de begeleiding en veiligheid gewaarborgd?

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij voor goede begeleiding en ervaring zeilinstructeurs. Bekijk veiligheid.

Staat uw vraag er niet bij? Wij zijn bereikbaar tot `s avonds 22.00. een mailtje sturen mag ook.

Contact

0515-559353

info@zeilkamp.nl

Facebook