Telefonisch reserveren
0515-559353

(Houten) zeilboot huren in Friesland

Wil je een zeilboot huren in het prachtige Friesland? Zeilschool Us Untwyk verhuurt een gevarieerd aanbod aan zeilboten, die gegarandeerd in topconditie zijn. In overleg zijn de zeilboten te huur per dagdeel, per dag of zelfs langer. Daarnaast is het ook mogelijk voor groepen om meerdere zeilboten te huren.

Bekijk hieronder onze beschikbare zeilboten geschikt voor verhuur.

16 kwadraat huren

De 16 Kwadraat is een open houten zeilboot voor de echte zeilliefhebber. De boot is simpel vaarklaar te maken en perfect om met een dektent rond te trekken. Vanuit onze locatie vlak bij het Sneekermeer zijn er ook mooie dagtochten te maken naar bijvoorbeeld Akkrum, Langweer, Goingarijp, Sneek, Joure of IJlst. Lees hier meer over de 16 Kwadraat.

Tarieven 16 kwadraat

  • 1 dag: €70,- per boot
  • Weekend: €120,- per boot
  • Week: €200,- per boot

Voor Hemelvaart, Pinksteren en Fronleichnam is de huurprijs €180,- per weekend.


Laser Pico

Het maakt niet uit wat voor leeftijd je hebt of op welk niveau je zeilt, de Laser Pico geeft altijd lol en plezier. Je kunt er prima alleen mee zeilen maar met z`n tweeën kan ook. Lees hier meer over de Laser Pico.

Tarieven Laser Pico

1 dag 30 euro
Weekend 50 euro
Week 100 euro


Optimist

De Optimist is een klein zwaardbootje voor de beginnende jeugd van 6 t/m 12 jaar. Als onze Optimisten zijn van Polyethyleen, en kunnen dus tegen een stootje. Door de vierkante rompvorm en het spriettuig is de Optimist een erg stabiele boot. Lees hier meer over de Optimist.

Tarieven Optimist

1 dag 30 euro
Weekend 50 euro
Week 100 euro


Zeilboot verhuur voor groepen

Wil je samen met een aantal collega’s, vrienden, familie of andere groep meerdere zeilboten huren? Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Een dagje zeilen met als startpunt Zeilschool Us Untwyk zorgt ervoor dat je in het mooiste gebied van Friesland zeilt. Bekijk hier onze prachtige accommodatie, of neem direct contact op om zeilboten te huren!