Telefonisch reserveren
0515-559353

Op zeilkamp in 2023 in Friesland.

Ga je in 2023 ook mee op zeilkamp? Dan kies je voor samen en niet alleen.

Voor de jeugd van 8 t/m 15 jaar organiseren wij in de zomer van 2023 vanuit onze verbouwde stolp boerderij acht spetterende zeilkampen. Met maximaal 36 kinderen is het bij ons overzichtelijk en valt niemand buiten de boot. Klein en meeslepend dat is wie wij zijn. Samen en niet alleen.

Samen maken we het zeilkamp in de zomer 2023 onvergetelijk.

Zeilkamp Us Untwyk. Een plek waar uw kind vakantie viert en nieuwe vrienden ontmoet. Al meer dan 20 jaar is ons zeilkamp een ontmoetingsplek vol actie en avontuur. Overdag het water op om te zeilen, te zwemmen en te waterskiën en `s avonds een gevarieerd en verrassend avondprogramma.

Elke avond is er een avondprogramma en elke avond is die weer anders. Is het een mooie avond dan zitten we om het kampvuur en luisteren naar een spannend verhaal echt gebeurt en vlakbij. Vaak is er ook een vuurspuwer die langs komt en zijn er marshmallows om te roosteren. Regent het buiten dan zitten we lekker warm binnen in de boerderij en toveren we een wervelende goochelshow uit de hoge hoed. Zo is er elke avond wat te beleven.

Het avondprogramma van het zeilkamp.

Naast alle drukte waken we ook voor genoeg vrije tijd. Dat de kinderen zelf kunnen bepalen wat ze doen. Er wordt gevoetbald, getafeltennist, gepoold en gekletst in de slaapzaal. Andere kinderen zijn een stripboek aan het lezen en weer een stel zijn naar de pony. Iedereen bij elkaar zoeken want… het avondprogramma begint. En is het avondprogramma afgelopen dan gaan we naar bed. Want morgen is er weer een nieuwe dag boordevol energie en actie.

Overdag gaan we het water op om vakantie te vieren en om het zeilprogramma.

Wij doen ons best voor een leuke ontspannen tijd op het water. Plezier staat voorop. Zeilen is fun en zeilen is ontspanning dat proberen we over te brengen. Ondertussen brengen we zeilvaardigheden bij. Ook geven we theorieles. De voorrangsregels gaan we leren met behulp van een liedje. De zeilstanden herhalen we elke dag. Maar examens en toetsen daar doen we niet aan. Die hebben ze op school al meer dan genoeg.

Wilt u meer weten over onze boten of heeft u een vraag. Wij zijn tot 22.00 ‘s avonds bereikbaar op 0515-559353, whatsapp op 06-298 898 18 en de mail op jelle@zeilkamp.nl.