Telefonisch reserveren
0515-559353

Zeilles voor kinderen in Friesland

Op het Sneekermeer en de wateren eromheen geven we afwisselende zeillessen aan kinderen in verschillende typen boten. De jongste jeugd van 8 t/m 10 jaar krijgt les in de Optimist. De oudere jeugd van 10 t/m 15 jaar geven we les in houten 16 Kwadraten en Laser Pico’s.

Leren zeilen in Friesland tijdens een zeilkamp.

Leren zeilen in Friesland is het leukste wat er is. Zou je de hele week alleen maar zeilles krijgen dan beginnen je oren er ook van te suizen en te tollen. Dus is er naast het intensieve zeilprogramma nog meer te doen.

Elke avond is er een uniek avondprogramma die er elke avond weer anders uitziet. Avond programma. Vaste prik is de zondagavond met de kennismakingsspelen. We hebben dan al een zeiltochtje gemaakt en met z’n allen warm gegeten. De meeste spanning is er dan al af. Maar bij de kennismakingsspelen beginnen de kinderen zich echt thuis te voelen. Je zit echt even met z’n allen bij elkaar en probeert elkaars namen te onthouden. Omdat onze groepen nooit groter zijn dan 36 kinderen zitten we met zijn allen bij elkaar. Kleinschalig en overzichtelijk. De week sluiten we af met de bonte avond. Een avond dat we voor elkaar en met elkaar gaan optreden. Vaak komt er ook een circus olifantje op visite. Haar naam is Dombo en wat die allemaal kan grenst aan het ongelooflijke.

Naast alle activiteiten die we organiseren tijdens het zeilkamp in Friesland blijven de zeillessen die we geven aan de kinderen wel de hoofdmoot.

Leren zeilen in Friesland op een veilige, rustige manier

Naast de zeillessen proberen we ook nog voldoende tijd over te houden voor vrije tijd. Waarin de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze willen doen. Naar de pony’s bijvoorbeeld die achter de boerderij in het weiland staan of voetballen op het voetbalveld direct bij de boerderij. Ook zijn er een tafeltennistafel, pooltafel en flipperkast aanwezig.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of reserveer meteen!