Telefonisch reserveren
0515-559353

Op zomerkamp in Friesland.

Zeilkamp Us Untwyk is de plek voor een zomerkamp met vakantie gevoel. Niks moet en veel mag. Kies je voor ons zomerkamp dan kies je voor vakantie op het water. Voor samen en niet alleen.

Programma van het zomerkamp.

Sinds 1998 organiseren wij de hele zomer zomerkampen in Friesland. Uniek is onze mix van actie en ontspanning. Elke avond is er een speciaal programma. We beginnen de zondagavond met kennismakingsspelletjes en op de woensdagavond als we elkaar al een stuk beter kennen organiseren we een swingende disco met een echte DJ. Zo hebben we elke avond een gezamenlijke activiteit en is er ook `s avonds van alles te beleven.

Overdag gaan we het water op met verschillende boten (link onze vloot) en volgen we het zeilprogramma van de zeilschool. Ongedwongen want er is wel theorie maar geen proefwerk. Ook zijn er zeil oefeningen zoals landen en man overboord maar er zijn geen examens. Niks moet en veel mag. Is het een windstille dag en dertig graden? Dan gooien we het anker uit en gaan we lekker zwemmen met z`n allen. Op vrijdag zeilen we naar de waterskibaan.

welke faciliteiten zijn er bij het zomerkamp te vinden?

Dit klinkt allemaal als een heel vol programma. En dat is ook zo maar kinderen tussen de 8 en de 15 jaar stromen over van energie en dan moet er in de vrije tijd ook van alles te doen zijn. We hebben tenslotte niet voor niets een:
pingpong tafel flipperkast tafelvoetbalspel pooltafel voetbalveld pony en geit zithoek met stripboeken spelletjes

Daarom op zomerkamp in Friesland! Op een van mooiste plekjes in het Friese merengebied met uitzicht over het Sneekermeer. Waar actie en ontspanning hand in hand gaan. Waar de vakantie begint omdat we kiezen voor samen en niet alleen.

Enthousiast geworden? Bekijk dan meteen de prijzen!