Telefonisch reserveren
0515-559353

Op zeilkamp in Friesland in de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie op Zeilkamp bij Us Untwyk is een top idee. Naast het zeilen is er nog veel meer te doen. In de zomervakantie organiseren wij 8 zeilkampen voor de jeugd van 8 t/m 15 jaar. We hebben maximaal 36 kinderen per week. Kleinschalig en dus overzichtelijk.

Zeilen en zeilles zijn belangrijk maar niet het allerbelangrijkste. Dat is namelijk de vakantie zelf en alles wat daar bij hoort.

Zeilkamp in Friesland met verschillende activiteiten

De zeilkampen zitten bomvol activiteiten en wisselende avondprogramma’s maar er is ook ruimte om lekker je eigen dingen te doen. De gemeenschappelijke activiteiten zijn natuurlijk de bonte-avond waarmee we het zeilkamp afsluiten. Voor het zo ver is hebben we een keer een kampvuur gehad, hebben we gewaterskied en gedanst in de disco. Ook is er in de week een wervelende goochelshow en zijn er prijzen te winnen tijdens de prijzen bingo.

In de vrije tijd die er ook nog is kun je zelf kiezen wat te doen. Tafeltennis, flipperen, voetballen, naar de pony’s of poolen. Kortom vervelen is er niet bij, het is echt zomervakantie!

Leren zeilen tijdens zeilkamp in Friesland

En dan het zeilen niet te vergeten. Elke dag gaan we het Friese water op en volgen het zeilprogramma van de zeilschool.

We zeilen in 4 verschillende boten:

De combinatie van zeilen, vrije tijd en avondprogramma maakt ons zeilkamp in Friesland tot een onvergetelijke ervaring. Wij proberen het ultieme zomervakantie gevoel te geven en over te brengen. Zeilen is vakantie. Zeilkamp is de zomer!

Enthousiast geworden? Boek dan direct een zeilkamp of neem contact met ons op!