Us Untwyk

Prijzen en boeken Zeilkamp

Kinderen tot en met 10 jaar 530 euro. Kinderen van 11 t/m 15 jaar 580 euro. Op basis van all inclusive. Elke week is nog plek

Nu aanmelden

“Mijn kind kwam razend enthousiast thuis van het zeilkamp. Bij Us Untwyk is je kind in goede handen en alles is inclusief. Jasper kan niet wachten tot hij weer op kamp mag.”

Eline, 42, uit Groningen

De zeilschool start op zondagmiddag om 14:00. Die middag gaan we ook gelijk met de hele groep het water op. We leren de belangrijkste benamingen en het hijsen van de zeilen. Hopelijk schijnt het zonnetje en gooien we het anker uit voor een frisse zondagmiddagmiddag plons. De week kan beginnen! De week eindigt zaterdagmorgen om 11.00.

Prijzen en beschikbaarheid 2024

Het Optimisten zeilkamp voor kinderen van 8 t/m 10 jaar kost 530 euro. De prijs voor het Zestienkwadraat/Laser Pico zeilkamp voor de kinderen van 11 t/m 15 jaar bedraagt 580 euro.

Er komen geen extra kosten bij voor huur van wetsuites of regenkleding. Alles is inbegrepen. Mocht u een annuleringsverzekering willen afsluiten dan wordt het cursusgeld met 20 euro verhoogd. Voorwaarde voor annulering is dat deze schriftelijk wordt gedaan en dat er een gegronde reden, zoals bijvoorbeeld, ziekte dient te zijn.

Elk jaar reserveren we wat plaatsen voor de smallere beurs. Over de mogelijkheden graag mail contact of telefonisch.

Op het aanmeldformulier kunt u de keus maken welk kamp u wenst voor uw kind. De leeftijdsgrens die wij aangeven is een indicatie daar mag u natuurlijk vanaf wijken.

 

“Mijn zoon Johan is 3 jaar op rij naar Us Untwyk gegaan. Maar de verhalen kwamen toen onze dochter Annelies geweest was (ook 3 jaar trouwens). Leuke vrolijke verhalen…. tja meisjes vertellen vaak meer.”

Helga, 46

Adres

Greate Sudein 3
8624 TV Uitwellingerga

T 0515-559353
E info@zeilkamp.nl