Schoolkampen tot ca. 50 personen

Op schoolkamp zeilen in Friesland

Vaak is zeilen de hoofdactiviteit bij de schoolkampen. In overleg met de docenten organiseren we verschillende avondprogramma’s. Dat kan bv. een dropping zijn, fierljeppen, een bingo of een disco. De prijs is in overleg en afhankelijk van de grootte van de groep en de verblijfsduur. Minimale grote van de groep bedraagt 8 kinderen. Een schoolkamp kan al vanaf 200 euro.

Zeilen tijdens groep 8 schoolkamp

Vanuit het schoolkamp zijn er mooie dagtochtjes te maken. We kunnen naar Sneek, Langweer of Joure zeilen. Hebben de kinderen zakgeld mee dan vinden ze het fijn om even naar de supermarkt of de snackbar te gaan. Ook kunnen we het dorpje links laten liggen en met frisbee en voetbal naar een strandje zeilen. Met eigen drinken en lunchpakketje maak je er met z’n allen een geweldige middag van. Tegen meerprijs van 20 euro per deelnemer is het mogelijk om een middag te gaan waterskiën bij waterskibaan Sneek op de Potten. Dat is een leuke daginvulling ook omdat we er vanuit de zeilschool makkelijk heen kunnen varen. De waterskibaan zit namelijk in de buurt.

Voordelige groepsaccommodatie voor schoolkampen

Gelegen aan de Zuidenstervaart in Uitwellingerga-Zuid is het schoolkamp de ideale plek voor een schoolreisje. Us Untwyk is niet een standaard groepsaccommodatie maar heeft een geheel eigen karakter en gezicht. Vanaf het terras achter de boerderij is er een vrij uitzicht van tientallen kilometers over het Sneekermeer en het natuurgebied eromheen. Een mooiere plek voor het schoolkamp in Friesland is haast niet denkbaar.

De groepsaccommodatie is modern maar heeft nog veel authentieke details. Zodat je echt het gevoel hebt dat je in een boerderij zit. De kenmerken van de accommodatie zijn:

 • Flinke eetzaal geschikt voor 60 personen
 • Ruime recreatiezaal met poolbiljart en tafeltennistafel
 • Ruime goed geoutilleerde keuken
 • Dansvloer met discoverlichting
 • Drie verschillende sanitaire ruimten met verschillende douches en toiletten
 • Aparte slaapzaal voor de leerkrachten met eigen sanitair
 • Ruim terras met mogelijkheid om buiten te eten
 • Flipperkast en tafelvoetbalspel
 • Voetbalveld
 • Weiland met pony
 • Zwem mogelijkheid met zwemtrap

Reserveer nu de datum van het schoolkamp

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op!

Boek nu een schoolkamp bij Jeugdzeilschool Us Untwyk

Neem nu contact met ons op en we sturen je een offerte voor het schoolkamp op maat, inclusief de kosten van accommodatie en faciliteiten. Contact opnemen

Schoolkampen

Schoolkampen tot ca. 50 personen

Avondprogramma’s: fierljeppen, dropping, disco

Wij zijn flexibel; er is veel mogelijk!

Adres

Greate Sudein 3
8624 TV Uitwellingerga

T 0515-559353
E info@zeilkamp.nl