Us Untwyk

Avondprogramma

Iedere avond een uniek avondprogramma vervelen is er niet bij.

Nu aanmelden

“Ons afwisselende programma biedt de deelnemers een geweldige combinatie van leren zeilen en vakantie vieren. De zeillessen stemmen wij af op het niveau van de kinderen”

Jeugd Zeilkamp friesland: AVOND programma

 Het jeugd zeilkamp in Friesland belooft een opwindende en gevarieerde ervaring te worden voor jonge avonturiers. Met een overvloed aan faciliteiten zoals een tafeltennistafel, pooltafel, flipperkast, en zelfs een voetbalveld, is er altijd iets te doen voor de deelnemers. De toevoeging van pony’s en geiten in het aangrenzende weiland voegt een extra element van plezier toe aan de omgeving.

Niet alleen is er overdag genoeg te beleven, maar ook ’s avonds staat er een boeiend programma op de planning. Van kennismakingsspelen op zondag tot een sfeervol kampvuur met marshmallows op maandag, en van een betoverende goochelshow op dinsdag tot een bruisende disco op woensdag, elke avond biedt nieuwe belevenissen en herinneringen.

 

Op donderdag kunnen de deelnemers hun geluk beproeven tijdens een spannende bingo met aantrekkelijke prijzen, terwijl de bonte avond op vrijdag de perfecte gelegenheid biedt om talenten te tonen en samen plezier te maken.

 

Naast al het plezier wordt er ook aandacht besteed aan educatie. Tijdens de avonden bij de thee krijgen de deelnemers minstens eenmaal per week theorie en knopen les, waardoor ze niet alleen praktische vaardigheden opdoen maar ook meer leren over zeilen en navigatie.

 

Het hoogtepunt van de week is zonder twijfel de vrijdag, wanneer alle deelnemers gezamenlijk naar de waterskibaan in Sneek zeilen. Het afhuren van de baan biedt een unieke kans voor de jeugdige zeilers om samen te genieten van een middag vol waterskiën en plezier op het water.

 

Kortom, het jeugd zeilkamp in Friesland belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waar plezier, avontuur, educatie en vriendschap samenkomen om een onvergetelijke zomerweek te creëren.

Combinatie van plezier maken en leren zeilen

Zeilles voor beginners en gevorderden

Aan het einde van de week een diploma

Overzichtelijk door de kleinschaligheid

Adres

Greate Sudein 3
8624 TV Uitwellingerga

T 0515-559353
E info@zeilkamp.nl