Zomerkampen zijn een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te leren. Een van de leukste zomerkampen in Nederland is het zeilkamp bij zeilschool Us Untwyk. In 2024 belooft ons zeilkamp een onvergetelijke ervaring te worden voor kinderen van 8 t/m 15 jaar oud. Er zijn verschillende redenen waarom ons zeilkamp in 2024 het leukste zomerkamp is dat je kunt kiezen.

Zeilkamp in 2024: Het leukste zomerkamp voor kinderen van 8 t/m 15 jaar

Zomerkampen zijn een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te leren. Een van de leukste zomerkampen in Nederland is het zeilkamp bij zeilschool Us Untwyk. In 2024 belooft ons zeilkamp een onvergetelijke ervaring te worden voor kinderen van 8 t/m 15 jaar oud. Er zijn verschillende redenen waarom ons zeilkamp in 2024 het leukste zomerkamp is dat je kunt kiezen.

Hoe ons Zeilkamp in 2024 een onvergetelijke ervaring wordt

Ons zeilkamp in 2024 heeft veel te bieden voor kinderen van verschillende leeftijden. Het biedt niet alleen de kans om te leren zeilen, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten en nieuwe avonturen te beleven. Tijdens het zeilkamp kunnen kinderen genieten van de prachtige natuur en het water terwijl ze leren navigeren en zeilen. Het is een geweldige manier om actief bezig te zijn en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Tijdens het zeilkamp van 2024 zullen kinderen ook deel kunnen nemen aan verschillende leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan Kennismakingsspellen, zo kunnen de kinderen elkaar leren kennen. Ook worden er verschillende spellen gespeeld en wordt er een goochelshow, disco, bingo met vele prijzen en een bonte avond georganiseerd! Dus pak je zeilpak en kom naar het leukste zeilkamp van Nederland!

Naast het zeilen en de leuke activiteiten, biedt het zeilkamp van 2024 ook een educatieve ervaring. Kinderen zullen leren over de boten en zeiltechnieken. Ze zullen de kans krijgen om samen te werken in teams en hun communicatie-vaardigheden te verbeteren. Bovendien zullen ze meer te weten komen over de natuur en het ecosysteem van het water.

Us Untwyk: de leukste zeilschool van Nederland

De reden waarom het zeilkamp in 2024 zo geweldig is, heeft veel te maken met de geweldige zeilschool waar het plaatsvindt. Us Untwyk is een van de leuksre zeilscholen van Nederland en staat garant voor een veilige en leerzame ervaring. Het ervaren en enthousiaste team van instructeurs zorgt ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen en plezier hebben tijdens het leren zeilen.

Bij Us Untwyk wordt er veel aandacht besteed aan individuele begeleiding. De instructeurs nemen de tijd om elke deelnemer de juiste technieken aan te leren en te helpen groeien als zeil(st)er. Ze zorgen ervoor dat elk kind zich op zijn gemak voelt op het water en plezier heeft tijdens het leren zeilen.

Daarnaast heeft Us Untwyk een prachtige locatie aan het water. De zeilschool is gelegen aan een schilderachtig meer, omgeven door groene bossen en weidse uitzichten. Dit biedt de perfecte omgeving voor een ontspannen en inspirerende zeilervaring. Deelnemers kunnen genieten van de rust en schoonheid van de natuur terwijl ze hun zeilvaardigheden verbeteren.

Zeilkamp storytime: Knuffel

Mag ik Duck ook meenemen naar zeilkamp vroeg een jongetje aan mij door de telefoon. Het was zaterdagmiddag. Morgen zou hij komen en ik was een beetje aan het wegdommelen in de stoel. Aan het bijkomen van het zeilkamp dat net afgelopen was. Eerlijk gezegd werd ik wakker gebeld door hem. Een beetje versuft vertelde ik hem dat hij Duck natuurlijk mee mocht nemen. Verder nog een vraag voor morgen? Nee, dat was het. Oké tot morgen en ik dommelde weer verder.

 

De volgende dag was ik het telefoontje niet vergeten maar had er ook niet meer aan gedacht. Er zijn zoveel kinderen die een knuffel meenemen. Van klein groen gifkikkertje tot grote bruine knuffelberen die niet eens in de slaapzak passen.  We stonden die zondagmiddag dan ook verbaasd te kijken toen Duck niet in de weekendtas vredig lag te slapen maar vrolijk kwam aanwaggelen de troepen vooruit.  Duck bleek een loopeend te zijn. Helemaal uit Haarlem zouden ze samen op zeilkamp gaan. Het baasje op het water en Duck in het water. Top combinatie.

 

Midden in Haarlem wonend verwacht je een cavia een hamster of een goudvis. Maar vriend vertel eens hoe kom je aan een loopeend? “Eerst had ik een gans maar daar vond ik niks aan dus die heb ik in het park los gelaten.  Toen heb ik een ander ei (!?) gekocht in de dierenwinkel en daar kwam Duck uit”. Een ei gekocht in de dierenwinkel vroeg ik verbaasd. Ja je kunt bij ons in de dierenwinkel een ei kopen en die in de broedmachine uit laten broeden. De gans was niet zo lief maar dat is Duck wel.

 

En dat was hij. Duck was een schat. Bij regen werden de veren van Duck kleddernat. Hij had niet geleerd hoe hij zijn veren vet moest maken en houden met zijn snavel. Maar dan werd Duck gedroogd door zijn baasje. Soms gaat zielig en schattig hand in hand. Ook waren we Duck op een gegeven moment kwijt. Nergens te vinden.  Uiteindelijk vonden we hem. Hartverscheurend. Hij zwom voor het loopeenden hok van de buurman. Het toeval wil dat onze buurman loopeenden houdt. `s Ochtends worden de 5 loopeenden door hem vrij gelaten en zwemmen en lopen dan wat rond bij ons in de buurt. Op het eind van de dag zwemmen ze weer het hok in. En nu zwom Duck moederziel alleen voor dat hok. Met achter het gaas zijn 5 vriendjes.  Hij wilde ook bij de andere loopeenden zijn. Zover is het nooit gekomen.

 

Het jaar erop bleef Duck achter bij de loopeenden van een kinderboerderij in Haarlem. Of het baasje ook een andere knuffel had mee genomen? “Nee, wel een grote zak snoep”.

Meld je aan voor het leukste zeilkamp van 2024!

Ben je enthousiast geworden over het zeilkamp van 2024? Meld je dan snel aan! Het zeilkamp is geschikt voor kinderen van 8 t/m 15 jaar oud, ongeacht hun ervaringsniveau. Of je nu al kunt zeilen of nog nooit eerder op een boot hebt gestaan, het zeilkamp biedt voor ieder wat wils.

Bekijk de rest van onze website voor meer info of klik hier om je gelijk aan te melden!!!

Combinatie van plezier maken en leren zeilen

Zeilles voor beginners en gevorderden

Aan het einde van de week een diploma

Overzichtelijk door de kleinschaligheid

Adres

Greate Sudein 3
8624 TV Uitwellingerga

T 0515-559353
E info@zeilkamp.nl