Telefonisch reserveren
0515-559353

Us Untwyk zeilkamp in Friesland 2023

Sinds 1998 dé zeilschool in Friesland voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.

Zeilkamp in Friesland

Wij bieden gedurende de zomervakantie 8 zeilkampen aan van elk één week.

Het Optimisten zeilkamp is voor kinderen van 8 t/m 10 jaar. Het 16 Kwadraat/Laser Pico zeilkamp is voor de jeugd van 11 t/m 15 jaar.

Een afwisselend programma willen we aanbieden. Het zeilen staat centraal maar elke avond na het warm eten organiseren we een afwisselend avondprogramma. Kennismakingsspelen, kampvuur, goochelshow, disco, bingo, armbandjes knopen, theorie, touwtrekken en bonte avond natuurlijk. Vervelen is er niet bij. Maar ondanks alle activiteiten gaat om 22.00 het licht uit en wordt er geslapen. Want na al die jaren zeilschool ervaring (sinds 1998) is dat wat we geleerd hebben. Hoe beter de kinderen `s nachts slapen hoe leuker ze het overdag vinden.

Accommodatie

Onze stolpboerderij heeft een capaciteit van maximaal 36 kids per week. Hierdoor is er voor elk kind voldoende aandacht. Wij zorgen altijd voor voldoende begeleiding en instructeurs zodat we het overzicht kunnen bewaren en de veiligheid van uw kind gewaarborgd is.

Op deze website vindt u alle informatie rondom het zeilkamp en kunt u indien gewenst direct een reservering voor zomervakantie 2023 doen.

Met vriendelijke groet,

Jelle & Cornanda