Telefonisch reserveren
0515-559353

Zeilkamp bij Sneek

Op zeilkamp in Sneek is een hele belevenis en ook best wel spannend. Gelukkig zitten we niet midden in Sneek maar er vlak buiten. In een prachtige omgeving met uitzicht over het Sneekermeer en het natuurgebied eromheen.

Groepsaccommodatie voor zeilkamp vlakbij Sneek

In onze groepsaccommodatie herbergen we nooit meer dan 36 kinderen. Zo blijft ons zeilkamp kleinschalig en overzichtelijk voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.

Elke dag gaan we tijdens het zeilkamp het water op. We geven les en proberen vaak ook een zeiltocht te maken. We kunnen een keer naar Sneek zeilen en het stadje bekijken maar ook het strand bij Langweer is een leuke bestemming. Voor het hele zeilprogramma zie hier.

Op vrijdag zeilen we naar de Potten om er een middag met de zeilschool te gaan waterskiën.

Zo is er elke dag op het water tijdens het zeilkamp van alles te beleven. Ook op de boerderij zit vervelen er niet in. Achter de groepsaccommodatie in het weiland staan pony’s om te verzorgen. Er is een voetbalveld, een pooltafel een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel en een flipperkast om te flipperen. Neem je je eigen hengel mee dan is er ook wel tijd om je dobber even uit te gooien.

Avondprogramma van het zeilkamp in Sneek

Naast de vrije tijd die je tijdens het zeilkamp hebt organiseren we elke avond een speciaal avondprogramma. Hoe die er uit ziet kunt u lezen bij Avond programma. Avond activiteiten zijn een armbandje knopen, een kampvuur, touwtrekken en peddel draaien, een theorieles natuurlijk over het zeilen met de voorrangsregels en nog veel meer. De disco, de bingo, de kennismakingsspelen, de goochelshow en als afsluiting de bonte avond. Zo wordt op zeilkamp gaan in Sneek een hele belevenis.

Enthousiast geworden? Boek nu of neem contact op!